SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Euroapicola polen granule 100g plic euroapicola

Pret 14,09 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011229

Euroapicola polen granule 100g plic euroapicola

Foarte bogat in vitamine, acizi aminati, minerale şi diverse oligoelemente, polenul aduce in organism necesarul de principii alimentare pe care, prin alimentatia moderna pe care o practicam, nu reuşim sa il satisfacem.

Contine substante indispensabile vietii ca aminoacizi, vitamine (A, C, E, B1, B3, B6 etc), grasimi si acizi nesaturati (cum ar fi acidul folic),  potasiu, magneziu, fier. etc.
Polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A.

Un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.

Polenul activeaza fenomenele de regenerare a organismului, mareste randamentul fizic dar si pe cel intelectual, amelioreaza irigarea crierului, intervine favorabil in fenomenele de crestere, amclioreaza randamentul efortului intelectual, regularizeaza somnul tulburat, este un bun remediu pentru boli de malnutritie, mareste acuitatea vizuala, combate si retine la nivel stationar caderea parului, un remediu ideal pentru bolnavii de prostata, actioneaza ca bacteriostatic si normalizator al functiilor intestinale.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

37,41 RON