SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares antistres 60 cps

Pret 27,14 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007584

Fares antistres 60 cps

Sustine obtinerea unei stari de bine mentale si fizice în conditiile unui stil de viata solicitant

Ingrediente/capsula:


Extract total 10:1 de Grifonia simplicifolia 91,65 mg, radacina de ginseng(Ginseng radix) 89,7 mg, sunatoare (Hyperici herba) 78 mg, passiflora (Passiflorae herba), maghiran (Majoranae herba), ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 5,85 mg, ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum), ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum), ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturala a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit «substanta fericirii».
Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant si fortifiant al organismului. Îmbunatateste adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru si concentrare. Îndeparteaza starea de oboseala si slabiciune, creste imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbatrânire si degenerara.
Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie în depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate.
Passiflora, numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducând emotivitatea, fara sa produca dependenta.
Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta în starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres.
Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee.
Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, îmbunatateste atentia si concentrarea.
Bergamotul, ruda cu portocalul, are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant.

Efect:

-antidepresiv, anxiolitic
-adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari)
-tonic nervos
-calmant
-sedativ

Recomandari:

-ajuta adaptarea la stres
-induce stare de calm si relaxare
-îmbunatateste calitatea somnului
-stimuleaza atentia si memoria

Contraindicatii:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare
:

Nu se recomanda femeilor însarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Întrebuintare:

1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese, nu mai tarziu de ora 20.
Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Prezentare:

60 capsule a 390 mg

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

11,91 RON
31,00 RON
11,50 RON
43,80 RON
169,72 RON
35,32 RON