SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares antistres 60 cps

Pret 27,14 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0007584

Fares antistres 60 cps

Sustine obtinerea unei stari de bine mentale si fizice în conditiile unui stil de viata solicitant

Ingrediente/capsula:


Extract total 10:1 de Grifonia simplicifolia 91,65 mg, radacina de ginseng(Ginseng radix) 89,7 mg, sunatoare (Hyperici herba) 78 mg, passiflora (Passiflorae herba), maghiran (Majoranae herba), ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 5,85 mg, ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum), ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum), ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturala a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit «substanta fericirii».
Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant si fortifiant al organismului. Îmbunatateste adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru si concentrare. Îndeparteaza starea de oboseala si slabiciune, creste imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbatrânire si degenerara.
Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie în depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate.
Passiflora, numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducând emotivitatea, fara sa produca dependenta.
Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta în starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres.
Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee.
Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, îmbunatateste atentia si concentrarea.
Bergamotul, ruda cu portocalul, are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant.

Efect:

-antidepresiv, anxiolitic
-adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari)
-tonic nervos
-calmant
-sedativ

Recomandari:

-ajuta adaptarea la stres
-induce stare de calm si relaxare
-îmbunatateste calitatea somnului
-stimuleaza atentia si memoria

Contraindicatii:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare
:

Nu se recomanda femeilor însarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Întrebuintare:

1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese, nu mai tarziu de ora 20.
Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Prezentare:

60 capsule a 390 mg

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

2,99 RON
45,76 RON
44,00 RON
25,28 RON
37,00 RON
15,17 RON