SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares ceai colesterol 50gr

Pret 6,09 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R3X003299

Fares ceai colesterol 50gr

Hipercolesterolemia înseamnă valori crescute (peste 200mg/dl) ale colesterolului sanguin.

Cauzele care determină această tulburare metabolică sunt modul de viaţă modern – sedentarism, alimentaţie nesănătoasă, însemnând calitatea necorespunzătoare a alimentelor, combinaţii de alimente şi ritm al meselor nepotrivite, aport scăzut de lichide, consum excesiv de cafea, alcool, băuturi carbogazoase, dulciuri – şi stresul cronic ( griji, nesiguranţă, supărări, ş.a.).

Am scris într-un alt articol despre un ceai Fares cu o reţetă monahală, în care se găsesc frunze de anghinare, ventrilică şi coada calului.

Acum recomand un ceai Fares a cărui reţetă aparţine echipei de cercetare de la Orăştie.

Acesta conţine frunze de ceai verde, ventrilică, păpădie, cicoare, frunze de rozmarin şi de anghinare şi ulei esenţial de lămâie.

Este un ceai tonic şi reconfortant, datorită rozmarinului şi uleiului esenţial de lămâie, are efect antioxidant datorită frunzelor de ceai verde şi ventrilică (ventrilica are un conţinut de superoxid dismutază mai mare decât în orzul verde), uşor diuretic datorită păpădiei şi cicorii şi hipocolesterolemiant datorită anghinarei, care scade sinteza de colesterol la nivelul ficatului. Tulburările  metabolice amintite sunt ameliorate prin acţiunea asupra cauzelor.

Recomand acest ceai timp de 2-3 luni, 2-4 căni/zi sub formă de infuzie 2-3 minute.

Este foarte eficient, plăcut la gust şi uşor de administrat.

Poate fi consumat şi de către persoanele predispuse afecţiunilor metabolice, pentru păstrarea stării de sănătate.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,89 RON
5,08 RON