SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares glicostat 60cps flacon fares trading

Pret 29,11 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021264

Fares glicostat 60cps flacon fares trading

Descriere

Sustine metabolismul glucidic

 

Sustine functiile pancreasuluiIngrediente/capsula

Extract total 25:1din fructe de castravete amar (Momordica charantia) 235 mg, fructe de schinduf (Foenum-graeci semen), extract total 10:1 frunze de maslin (Olivae folium) 47 mg, radacina de ginseng (Ginseng radix) 23,5 mg, extract total 10:1 de frunze de dud (Mori folium), frunze de Gymnema sylvestre.

 

Castravetele amar (Momordica charantia), intra in mod uzual in alimentatia zilnica a populatiilor din zonele subtropicale si tropicale din India, Nepal, China, Africa, Mexic, etc. Cercetarile farmacologice au evidentiat ca substanta activa din aceasta specie, denumita charantina, are actiune puternic hipoglicemianta.

 

Studiile clinice umane au demonstrat reducerea nivelului glicemiei la pacientii diabetici si diminuarea complicatiilor dibetului cum ar fi cataracta, afectarea rinichilor si obezitatea.

 

Schinduful are actiune antidiabetica si hipocolesterolemianta prin reducerea absorbtiei glucozei si a grasimilor de la nivelul intestinului. Studiile efectuate pe pacienti cu diabet zaharat tip 2 carora li s-a administrat extract de seminte de schinduf au aratat o imbunatatire a controlului glicemic si scaderea rezistentei la insulina.

 

Frunzele de maslin au efect de scadere a colesterolului si trigliceridelor, reduc glicemia si tensiunea arteriala. Ajuta in caz de diabet zaharat, dar si in complicatiile acestuia datorate stresului oxidativ.

 

Radacina de ginseng, pe langa actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, are si efecte antidiabetice, demonstrate intr-o multitudine de studii . Ginsenozidele din compozitia sa, cresc secretia pancreatica de insulina iar panaxanii stimuleaza legarea insulinei de receptori. Administrat la pacienti cu diabet zaharat a condus la scaderea nivelului de glucoza, lipide si hemoglobina glicozilata.

 

In frunzele de dud, folosite traditional la noi pentru diabetul zaharat, s-a identificat in laborator prezenta unei substante cu structura chimica asemanatoare cu glucoza, care explica actiunea hiopglicemianta prin inhibarea unor enzime din metabolismul glucidic.

 

Frunzele de Gymnema sylvestre actioneaza prin cresterea secretiei de insulina, stimularea regenerarii celulelor beta-pancreatice, cresterea utilizarii glucozei si inhibarea absorbtiei de glucoza la nivel intestinal.Efect

-hipoglicemiant

 

-stimuleaza regenererea celulelor beta-pancreatice

 

-antioxidantRecomandari

-diabet de tip II

 

-adjuvant in diabetul de tip IContraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.Sarcina si alaptare

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.Efecte secundare si interactiuni

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

 

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Intrebuintare
Copii 3-6 ani :

1 capsula de 2 ori pe zi, imediat dupa mesele principale. Pentru copiii care nu pot inghiti capsule, se recomanda desfacerea acestora si administrarea continutului cu iaurt.


Copiii peste 6 ani:

1 capsula de 2-3 ori pe zi, imediat dupa mesele principale.


Adulti:

1 capsula de 3 ori pe zi, imediat dupa mesele principale.

 

Daca se doreste un efect mai puternic, sau nu se respecta un regim alimentar fara dulciuri se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

 


Administrarea

 

Se recomanda respectarea dietei specifice si a tratamentului indicat de medic.

 

Tratamentul se face sub stricta supraveghere a medicului si controlul glicemiei!Prezentare:

60 capsule a 470 mg

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

46,00 RON
5,90 RON
31,89 RON
32,00 RON
34,06 RON
8,38 RON