SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares prostata 60 cps

Pret 57,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007722

Fares prostata 60 cps

Prostata G80- Sprijina functia urinara normala la barbatii de peste 45 ani.

Ingrediente/capsula: extract de fructe de Palmier de Florida (Serenoa repens) 160 mg, extract de Pygeum africanum 100 mg , radacina de urzica(Urticae radix ) 80 mg, ghimpe (Xantii herba) 40 mg, extract de tomate(Lycopersicum esculentum)standardizat in licopen 20 mg.

Efect: Antiinflamator si decongestionant al prostatei, diuretic, antispastic, antimicrobian.

Recomandari: Hipertrofia benigna de prostata stadiul I si II, prostatite scute si cronice,prevenirea afectiunilor prostatei la barbatii de peste 35 ani.

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc.

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.

Interactiuni cu alte medicamente: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Intrebuintare: Doza recomandata este de 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi. Durata unei cure este de3-6 luni, sau conform recomandarii medicului.

Prezentare: 60 capsule a 400 mg.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

25,56 RON
20,93 RON
21,30 RON
8,15 RON
15,17 RON
18,90 RON