SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares sirop biosept pentru sugari si copii mici

Pret 23,63 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007614

Fares sirop biosept pentru sugari si copii mic

De cele mai multe ori, atunci când sunt bolnavi, cei mici refuză remediile pe care vrem le administrăm. O soluție bună la această problemă o reprezintă remediile sub formă de siropuri, care sunt ușor de administrat și plăcute la gust.

Siropul Biosept de la Fares are o compoziție complexă, fiind eficient ca antiviral, antiseptic, antiinflamator și expectorant. Acesta se administrează sugarilor şi copiilor mici, evitându-se folosirea excesivă a antibioticelor şi antitermicelor. Siropul conține lichen de piatră, frunze de măslin şi fructe de noni, care sunt plante bogate în uleiuri esențiale şi substanțe eficiente în tratamentul răcelilor, virozelor, herpesului şi a parazitozelor intestinale.

Fiecare plantă conține mai multe substanțe active care își potențează efectele și acționează la mai multe niveluri. Se explică astfel cum un produs din plante medicinale are indicații și efect asupra mai multor simptome. Biosept are în compoziție trei plante, alese cu deosebită grijă pentru administrare la vârste foarte mici: sugari și copii de la 1 la 3 ani.

Fiind sub formă lichidă, este ușor acceptat de copii și acționează repede, având o biodisponibilitate mare. Substanțele active se absorb ușor, iar starea copilului se ameliorează, folosind un singur produs natural şi nu mai multe medicamente cu substanțe de sinteză.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

3,29 RON
10,20 RON
7,50 RON
21,90 RON
31,19 RON
Pret: 11,88 RON   Pret 9,50 RON