SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares sirop biosept pentru sugari si copii mici

Pret 23,63 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007614

Fares sirop biosept pentru sugari si copii mic

De cele mai multe ori, atunci când sunt bolnavi, cei mici refuză remediile pe care vrem le administrăm. O soluție bună la această problemă o reprezintă remediile sub formă de siropuri, care sunt ușor de administrat și plăcute la gust.

Siropul Biosept de la Fares are o compoziție complexă, fiind eficient ca antiviral, antiseptic, antiinflamator și expectorant. Acesta se administrează sugarilor şi copiilor mici, evitându-se folosirea excesivă a antibioticelor şi antitermicelor. Siropul conține lichen de piatră, frunze de măslin şi fructe de noni, care sunt plante bogate în uleiuri esențiale şi substanțe eficiente în tratamentul răcelilor, virozelor, herpesului şi a parazitozelor intestinale.

Fiecare plantă conține mai multe substanțe active care își potențează efectele și acționează la mai multe niveluri. Se explică astfel cum un produs din plante medicinale are indicații și efect asupra mai multor simptome. Biosept are în compoziție trei plante, alese cu deosebită grijă pentru administrare la vârste foarte mici: sugari și copii de la 1 la 3 ani.

Fiind sub formă lichidă, este ușor acceptat de copii și acționează repede, având o biodisponibilitate mare. Substanțele active se absorb ușor, iar starea copilului se ameliorează, folosind un singur produs natural şi nu mai multe medicamente cu substanțe de sinteză.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

36,24 RON
59,00 RON
54,30 RON
10,50 RON
13,70 RON
63,68 RON