SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Fares ulei melissa 10ml

Pret 13,98 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
Q1X011247

Fares ulei melissa 10ml

Ulei esential de melissa (Melissa officinalis), care contine: citronelol, geraniol linalool, citral, citronelal, acetat de geranil, cariofilen.

Melissa sau roinita (Melissa officinalis) este o planta mediteraneana care a fost adusa de romani în provincia Britania. Ea are flori galbene, foarte iubite de albine. De altfel, numele sau este derivat din numele latin al mierii, iar în limba greaca semnifica de asemenea miere de albine.
În mitologia greaca exista o povestire conform careia albinele l-au hranit pe Zeus când era copilas cu miere, în timpul când mama sa zeita pamântului Gheea îl ascundea de sotul sau, zeul Chronos. Într-adevar, mierea de roinita este delicioasa, si este foarte posibil ca aceasta sa fi fost nectarul, hrana privilegiata a zeilor olimpieni.
Melissa, cunoscuta si sub numele de "Balsam de Lamâie" (Lemon Balm) este numita de evrei Bal-Smin ceea ce înseamna "Regele uleiurilor".
În secolul al XIV-lea, calugaritele franceze din Ordinul Carmelitelor au folosit melissa împreuna cu alte plante la prepararea unei ape tonice, iar în Anglia elisabetana a fost folosita la aromatizarea vinului.

Utilizare pentru trup si suflet:

Uleiul de melissa induce o stare placuta de liniste, destinde tensiunile psihice acumulate dupa o zi solicitanta si permite instalarea unui somn odihnitor.

Melissa este utila persoanelor hipersensibile si celor care îsi exprima emotiile pregnant. Efectul sau calmant, linistitor, înaltator ajuta la o abordare pozitiva a vietii si va va usura calea spre gasirea modalitatilor de exprimare a personalitatii, spre relaxare si spre bucuria de a trai.

Mod de întrebuintare:
Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalatii sau în apa de baie.

Prezentare:

Sticluta a 10 ml.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

Pret: 38,00 RON   Pret 9,50 RON
Pret: 31,00 RON   Pret 7,75 RON
Pret: 38,00 RON   Pret 9,50 RON
Pret: 38,00 RON   Pret 9,50 RON
Pret: 38,00 RON   Pret 9,50 RON
Pret: 38,00 RON   Pret 9,50 RON