SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Gerovital plant pro color masca 200ml flacon farmec

Pret 20,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X017753

Gerovital Plant Pro Color Masca par

Prezentare:flacon 200 ml

Imbogatita cu filtre UV,keratina si vitamina E ,masca protejeaza culoarea parului vopsit si stralucirea acestuia si hraneste in profunzime.

 

Vopselele de păr acționează chimic asupra structurii firului de păr, iar efectele negative sunt evidente: uscarea părului, cădere excesivă, ruperea ușoară la pieptănare, etc. De aceea este imperios necesar un tratament permanet de hidratare a părului, dar care, în același timp să păstreze culoarea părului cât mai vie și mai strălucitoare.

Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și strălucirea acestuia și hrănește în profunzime, contracareaza efectul distrugător al vopselelor asupra părului.

Mod de utilizare

Se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea părului. Se lasă să acționeze 5-10 min, apoi se clătește bine.

Contine Keratina, Vitamina E si Filtru UV.

Beneficii

Filtrele UV previn decolorarea și distrugerea firului de păr datorită razelor solare. Complexul de keratină, panthenol și vitamina E restructurează, rehidratează și hrănesc firul de păr.

 

.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

13,20 RON
37,00 RON
32,59 RON
71,94 RON
12,30 RON
62,05 RON