SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ginkgo biloba 60 mg 60cps flacon jarrow formulas

Pret 47,40 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X014927

Compoziţie /2 capsule

 

Ginkgo Biloba (extract din frunză 50:1) 120mg; (ginkgoflavonoglicozide minim 24% ;lactone terpenice minim 6%, ginkgolide  A 1.3%, ginkgolide B 1%, ginkgolide C ; 1.2%, bilobalide 2.7%)

 

Efecte

 

Extractele standardizate (ginkgoflavonoglicozide 24% si lactone terpenice 6%, denumite EGb 761) conţinute în produs sunt în dozele optime pentru obţinerea efectelor terapeutice dorite.
Acţiuni:
- îmbunătăţeşte circulaţia sanguină: creşte rezistenţa vasculară (venotonic) şi vasodilataţia arterială, scade permeabilitatea capilarelor, reduce agregarea plachetară (inhibă factorul de agregare plachetară)
- cardioprotector; antioxidant
- îmbunătăţeşte metabolismul cerebral al glucozei, creşte nivelul de ATP (nucleotide care stochează şi transportă energia în celule)
Recomandări:
- circulaţie sanguină periferică şi cerebrală deficitară (vertij, acufene, cefalee, hipoacuzii, pierderi de memorie, tulburări cognitive); complicaţii vasculare diabetice
- accidente vasculare cerebrale; ischemie miocardică şi reperfuzie; impotenţă vasculară
- degenerescenţă maculară legată de vârsta, retinopatii, arteriopatii
- hemoroizi, varice, insuficienţă venoasă periferică, tromboză venoasă, limfedem, boala Raynaud, trombofilie, claudicaţie intermitentă (dureri în muschii picioarelor apărute în timpul mersului)  

 

Mod de administrare

 

Câte 2 capsule/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Contraindicaţii

 

A se administra persoanelor sub 18 ani, celor cu probleme de coagulare a sângelui, acelora care urmează să li se efectueze o intervenţie chirurgicală în mai puţin de 36 de ore şi celor care iau medicaţie alopată, în special anticoagulante, doar la recomandarea unui specialist.

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,47 RON
13,75 RON
17,40 RON
19,84 RON
14,47 RON
31,29 RON