SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition clinical 5htp 45 cps flacon econutraceuticos

Pret 70,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I039X020605

GOLD NUTRITION CLINICAL 5-HTP 45CPS

Supliment alimentar.

Cutie cu 45 capsule (Greutate neta 22.5 Gr). Mod de utilizare: Se recomanda 1 capsula/zi, preferabil inainte de culcare. 

Actiuni: Stimuleaza productia de serotonina numita „substanta fericirii”. Adjuvant in ameliorarea depresiilor. Induce calm, siguranta de sine, relaxare, dorinta si capacitate de comunicare. Imbunatateste calitatea somnului si reduce episoadele de insomnie. Regland apetitul este util in curele de slabire.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat copiilor si tinerilor sub 18 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de tumori canceroase, boli psihice (depresii, migrena, Parkinson), in primele 2 saptamani dupa administrarea de MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei. A se administra cu prudenta in caz de episoade ischemice in antecedenta (infarct miocardic, angina), spasm al arterei coronariene, hipertensiune arteriala. Poate interactiona cu antidepresive (serotonina, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei, vitamina B6 sau produse pe baza de Sunatoare/ Hypericum perforatum) la administrare concomitenta.

Compozitie/ capsula: extras uscat din seminte de Griffonia simplicifolia 133 mg, din care: 5-HTP (5- Hidroxitriptofan) 50mg; acid folic 100 µg (50% *DZR); gluconat de magneziu – 200 mg (cu 10,8 mg Mg/3% *DZR); vitamina B6 1 mg (71% *DZR); maltodextrina; dioxid de siliciu; capsula (gelatina, dioxid de titan). *DZR- Doza zilnica recomandata.

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

20,31 RON
9,50 RON
25,66 RON
41,00 RON
27,00 RON
24,64 RON