SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition clinical gaba 500 mg + b6 30 cps flacon econutraceuticos

Pret 46,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I039X020607

GOLD NUTRITION CLINICAL GABA 500 MG 30 CPS

 


Supliment alimentar.

 


Cutie cu 30 capsule (Greutate neta 22,35 Gr). Mod de utilizare: Se recomanda 1 capsula/zi, preferabil inainte sau dupa masa. Daca este necesar sau in functie de indicatiile medicului, puteti mari doza la 2 capsule/zi. 

 

Actiuni: GABA, sau acidul gamma-aminobutiric, este considerat a fi unul dintre cei mai importanti mediatori inhibitori centrali. Acesta ajuta la reducerea simptomatologiei in tulburarile anxioase (simptome psihice, simptome neurovegetative digestive, cardiovasculare, respiratorii, urinare). Imbunatateste memoria si performantele intelectuale. Induce relaxare si somn, ajutand la reducerea episoadelor de insomnie.

 

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu utilizati in timpul sarcinii sau alaptarii. A nu se administra daca suferiti de: sindromul Prader Willi, Sindromul Angelman, Encefalopatie cauzata de afectiuni hepatice si tulburari de hiperactivitate cu deficit de atentie. Poate cauza somnolenta - dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele. 

 

Ingrediente/ 1 capsula: GABA (Acid Gamma-Aminobutiric) 500 mg; gluconat de magneziu 100 mg, din care: magneziu 33 mg (9% *DZR); vitamina B6 10 mg (714% *DZR); gelatina; dioxid de siliciu; colorant E-171.
*DZR- Doza zilnica recomandata.

 

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

 

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

123,28 RON
43,00 RON
4,99 RON
11,22 RON
37,00 RON
8,39 RON