SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition clinical melatonin power sleep 30 cps buc econutraceuticos

Pret 50,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020181

GOLD NUTRITION® CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP 30 CPS

 

Supliment alimentar. Flacon cu 30 capsule (Greutate neta 15,48  Gr).

 

Mod de utilizare: Se recomanda 1 capsula/zi, preferabil inainte de culcare.

 

Actiuni:  Gold Nutrition® Clinical Melatonin Power Sleep 30 cps contine: Melatonina, ce contribuie la atenuarea tulburărilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi; 5- HTP, ce stimuleaza productia de serotonina (numita si „substanta fericirii”), imbunatateste calitatea somnului si reduce episoadele de insomnie; Radacina de Valeriana, ce a fost intrebuintata ca remediu, inca din antichitate, in insomnie, anxietate si nevroze, datorita proprietatilor puternic sedative si anxiolitice.

 

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

 

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare ingrediente. Poate interactiona cu produse cu efect sedativ, hipoglicemic si anticoagulant. Poate afecta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Valeriana, administrata in exces si pe perioada indelungata, poate crea dependenta.

 

Importator si distribuitor:  PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net  

Ingrediente/1 capsula: Extract uscat din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) 124 mg; Extract uscat de Griffonia simplicifolia (98% 5-HTP) 50 mg; Melatonina 1,9 mg; Agent de incarcare (celuloza microcristalina); Agent de separare (fosfat de calciu dibazic); Agent antiaglomerant (stearat de magneziu); Capsula (gelatina).

 

Producator:  EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

 

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

14,39 RON
14,88 RON
42,76 RON
13,77 RON
13,50 RON
9,36 RON