SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition clinical ultra dha 60 cps flacon econutraceuticos

Pret 69,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I039X020614

GOLD NUTRITION CLINICAL ULTRA DHA 60 CPS

 

Supliment alimentar.

 

Cutie cu 60 capsule gelatinoase moi (Greutate neta 44,4 Gr).

 

Mod de utilizare: Pentru adulti: Se recomanda 2 capsule/zi, preferabil in timpul mesei. Daca este necesar sau in functie de indicatiile medicului, puteti mari doza pana la 4 capsule/zi. Pentru copii: Se recomanda 1 sau 2 capsule/zi, preferabil in timpul mesei.

 

Actiuni: Imbunatateste functiile cerebrale si ajuta la reducerea manifestarilor in afectiunile neuropsihice. Contribuie la reducerea manifestarilor prezente in autism sau in ADHD/sindrom de hiperactivitate cu deficit de atentie. Ajuta la cresterea abilitatii de concentrare si la dezvoltarea inteligentei copiilor. Imbunatateste somnul, vederea si auzul. Recomandat pentru gravide in perioada de alaptare.

 

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se administra cu prudenta in caz de afectiuni de coagulare a sangelui (hemofilie) sau diabet. Consultati medicul inainte de a utiliza produsul deoarece poate interactiona cu produsele antihipertensive, anticoagulante, NSAID/antiinflamatoare nesteroidiene si preparate pe baza de Usturoi/Allium sativum sau Ginkgo biloba. A se administra copiilor cu varsta de peste 5 ani. Nu este recomandat in cazul in care sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. 

 

Ingrediente/ 2 capsule: acizi grasi din ulei de peste Omega 3 1000 mg din care: EPA 100 mg, DHA 500 mg, alti acizi grasi Omega 3 400 mg, gelatina, glicerol, apa, aroma de portocale. 

 

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

 

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

28,31 RON
15,93 RON
44,94 RON
21,02 RON
98,66 RON
32,54 RON