SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition creatine 1000 mg x 60cps flacon econutraceuticos

Pret 49,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A039X009039

Goldnutrition creatine 1000 mg x 60cps flacon econutraceuticos

Supliment alimentar pentru cresterea masei mulsculare .60comprimate Greutateneta78g)

Mod administrare:3comprimatepe zi dupa antrenamentsau in functie de recomandari,timp de 8 saptamani.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3ani.A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic .Suplimentele  alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ingrediente 1 comprimat Creatina monohidrat 1000mg,Excipienti :Foosfat ctricalcic 130mg, Maltodextrina 110mg, Mono si ditrigliceride ale acizilor grasi35mg, Stearat de magneziu 25mg,

Producator:  EcoNutraceuticos,Rua dos Eem Lembrados, Alcabideche,Portugalia

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

  

 
"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

257,00 RON
93,00 RON
257,00 RON
88,00 RON
189,00 RON
147,00 RON