SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition creatine power mix lamaie 1kg flacon econutraceuticos

Pret 88,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A039X011349

Goldnutrition creatine power mix lamaie 1kg flacon econutraceuticos

RECIPIENT cu 1 Kg de pulbere   

Mod de administrare:

 

Faza de pregatire: se amesteca 1 cupa (50 g) in 250 ml apa. Se consuma 4 cupe/zi – dimineata, pranz, inainte si dupa antrenament, timp de 5 zile.

Faza de mentinere: se amesteca 1 cupa (50 g) in 250 ml apa si se consuma cu 30 – 40 minute iniante de antrenament, timp de 8 saptamani.

FAVORIZEAZA CRESTEREA MASEI MUSCULARE

 Contraindicatii: A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu problem renale.

 ACTIUNI:

 GOLD NUTRITION Creatine Power Mix este un supliment alimentar special conceput pentru sportivi, deoarece creatina este un amino acid natural, produs în corpul nostru, esential muschilor (95%) si metabolismului energetic.

GOLD NUTRITION Creatine Power Mix crește numărul de fibre musculare, provocand astfel hipertrofie musculară, creșterea forței și a vitezei. Un alt beneficiu major este faptul că acest supliment contribuie la creșterea resintezei ATP diminuand starea de oboseala, prin reducerea acumularii de acid lactic.

 Acest supliment contine: 40 g de carbohidrati/doza, care sunt repede absorbiti, fiind esentiali in procesul de stimulare de insulina si pentru a atinge un nivel maxim de absorbtie a creatinei la nivel culular si un grup de amino acizi precum glutamina, glicina si taurina care maximizeaza efectul creatinei.

Compozitie/ 100 g: dextroza 87,264 g; creatina monohidrata Creapure™ 8g; taurina 1 g; fosfat de potasiu 0,300 g; oxid de magneziu 0,300 g; acid alpha lipoic 0,100 g; clorura de sodiu 0,120 g; fosfat disodic 0,115 g; nicotinat de crom 12% 0,0002 g; Excipienti: acid citric 2,1648 g; aroma lamaie 0,550 g; colorant quinoline E104  0,055 g; sucraloza 0,021 g; acesulfam de potasiu 0,010 g.

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

147,00 RON
75,00 RON
113,00 RON
189,00 RON
257,00 RON
49,00 RON