SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition kyolic formula 103 100 cps flacon econutraceuticos

Pret: 84,00 RON (TVA inclus)
Pret 21,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X024197

Goldnutrition kyolic formula 103 100 cps flacon econutraceuticos

Supliment alimentar.

Flacon cu 100 capsule a 609 mg (Greutate neta 60,90 G)

Mod de utilizare: se recomanda cate 2 capsule in timpul mesei, de doua ori pe zi.


Actiuni: Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, avand efect sinergic cu extractul de Astragalus si cu amestecul de ciuperci medicinale.
 

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza se recomanda avizul medicului specialist.

Ingrediente: extract pulbere din Usturoi (Allium sativum); capsula: gelatina; complex 5 ciuperci (extract pulbere din palarii si picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei),Maitake (Grifola frondosa),Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes)); ascorbat de calciu pulbere; extract din radacina de Astragalus (Astragalus); extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare); extract din frunze de Maslin (Olea europaea); agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

 

 

INGREDIENTE

PER DOZA/4 CPS

*DZR %

Vitamina C

210 mg

262,5%

Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)

880 mg

**

complex 5 ciuperci (pulbere Agaricus, Pulbere Maitake, pulbere Poria cocos, pulbere miceliu Reishi, pulbere miceliu Shiitake, pulbere Shiitake)

300 mg

**

Extract de Astragalus (Astragalus)

200 mg

**

Extract de Oregano (Origanum vulgare)

200 mg

**

Extract din frunze de Maslin (Olea europaea

160 mg

**

 

*DZR- Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC

** Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

 Producator:  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

Detinator notificare si Distribuitor unic: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net 


Produs notificat de SNPMAPS (AA7260/2014)."Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

108,76 RON
25,38 RON
48,41 RON
58,03 RON
18,97 RON
25,57 RON