SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition lacticell 180 cps buc econutraceuticos

Pret 141,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020986

GOLD NUTRITION® LACTICELL 180 CPS
Supliment alimentar.


Flacon cu 180 capsule (Greutate neta 179 Gr).

Mod de utilizare:

Se recomanda ½ doza (3 capsule), de 2 ori pe zi.

In zilele cu antrenament: Se recomanda ½ doza (3 capsule), cu 15-20 minute inainte de antrenament si ½ doza (3 capsule), dupa antrenament.

Pentru rezultate optime, se recomanda a se administra pe o perioada de minim 8 saptamani.

Actiuni: Gold Nutrition® Lacticell este o formula inovatoare, bazata pe studii stintifice recente, cu scopul de a creste rezistenta organismului si de a reduce senzatia de oboseala in timpul antrenamentului. Beta -alanina este un aminoacid neesential care este folosit de celulele musculare pentru a sintetiza carnosina. Carnosina este o bipeptida care functioneaza ca tampon  pentru ionii de Hidrogen (acid), produsi in timpul exercitiilor extenuante, ajutand astfel la mentinerea unui pH muscular optim. Acidul alfa-lipoic actioneaza ca molecula hidro si liposolubila, este usor absorbita si asimilata de organism si il protejeaza de stresul oxidativ.  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de alergie la oricare ingrediente. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Unele persoane pot simti usoare inroseli ale pielii, datorita Beta-alaninei. Acest simptom dispare, de obicei, dupa a treia zi. Daca simptomul continua, reduceti doza pana la nivelul in care inroseala si/sau furnizaturile dispar. Mancarea poate sa diminueze senzatia de furnizaturi si/sau inrosirea pielii cauzate de Beta-alanina.

Ingrediente: Beta-alanina, monohidrat de Creatina, capsula: gelatina, antiaglomerant: stearat de magneziu, acid alfa-lipoic, D-tocoferil acetat (50% Vitamina E).

 

Compozitie

100 g

1 doza

(6 capsule)

Beta-alanina

67,035 g

3996 mg

Monohidrat de Creatina

21,131 g

1200 mg

Acid Alfa-lipoic

0,302 g

18 mg

Vitamina E

0,0005 g

0,03 mg

 Producator:  EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

 

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

Produs notificat de SNPMAPS (nr.AA6036/2012).

 

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate