SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition total whey protein capsuni 1kg

Pret 147,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A039X009094

Goldnutrition total whey protein capsuni 1kg

Numărul total de zer GoldNutrition® este o formula bogata in proteine ​​din zer, cu un conținut scăzut de grăsimi și o concentrație scăzută de glucide. Pentru fiecare 100g, contine 74g proteine ​​de înaltă valoare biologică, cu o concentrație mare de proteine ​​izolate și concentrate de ser de lapte (proteina din zer). Această formulă este indulcit cu sucraloza, singurul indulcitor non-caloric obținut din zahăr, și îmbogățită cu vitamine din complexul B.

Precum și beneficiile dovedite ale proteinei în creșterea masei musculare, alte elemente în această formulă, de asemenea, s-au dovedit și certificate de beneficii.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a aprobat recent mențiunile de sănătate pentru unii dintre compușii din această formulă:
"Proteina contribuie la creșterea masei musculare"
"Vitamina B6 participă la metabolismul normal al proteinelor si glicogenului"
"Potasiu și calciu joacă un rol în funcționarea normală muscular"
"Niacina, riboflavina, acid pantotenic si Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și oboseala"

Mod de preparare: Pentru a prepara un shake, se adaugă 1 deplină măsură (26g) la 150 ml de apă sau de 250 ml de lapte degresat. Se agită bine și se servește. Gheață pot fi adăugate la dotarea agită cu o textură mai bună.

Doza zilnică: Luati 1 shake o oră înainte de antrenament și un altul după antrenament. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

88,00 RON
135,00 RON
93,00 RON
8,00 RON
152,00 RON
147,00 RON