SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition total whey protein capsuni 1kg

Pret 147,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A039X009094

Goldnutrition total whey protein capsuni 1kg

Numărul total de zer GoldNutrition® este o formula bogata in proteine ​​din zer, cu un conținut scăzut de grăsimi și o concentrație scăzută de glucide. Pentru fiecare 100g, contine 74g proteine ​​de înaltă valoare biologică, cu o concentrație mare de proteine ​​izolate și concentrate de ser de lapte (proteina din zer). Această formulă este indulcit cu sucraloza, singurul indulcitor non-caloric obținut din zahăr, și îmbogățită cu vitamine din complexul B.

Precum și beneficiile dovedite ale proteinei în creșterea masei musculare, alte elemente în această formulă, de asemenea, s-au dovedit și certificate de beneficii.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a aprobat recent mențiunile de sănătate pentru unii dintre compușii din această formulă:
"Proteina contribuie la creșterea masei musculare"
"Vitamina B6 participă la metabolismul normal al proteinelor si glicogenului"
"Potasiu și calciu joacă un rol în funcționarea normală muscular"
"Niacina, riboflavina, acid pantotenic si Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și oboseala"

Mod de preparare: Pentru a prepara un shake, se adaugă 1 deplină măsură (26g) la 150 ml de apă sau de 250 ml de lapte degresat. Se agită bine și se servește. Gheață pot fi adăugate la dotarea agită cu o textură mai bună.

Doza zilnică: Luati 1 shake o oră înainte de antrenament și un altul după antrenament. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Unic importator si distribuitor: GoldNutrition EEC ,Str.George Vraca,nr.8 ,sector 1 , Bucuresti

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

8,00 RON
93,00 RON
257,00 RON
61,00 RON
189,00 RON
75,00 RON