SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Green tea 500 mg 100cps flacon jarrow formulas

Pret 65,88 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X014929

Compoziţie /capsulă

 

Ceai Verde (Camelia sinensis) 500mg(extract apos din frunză 5:1)

 

 Acţiuni:
- antioxidant (reduce stresul oxidativ)
- imunostimulator
- antiinflamator
- hipocolesterolemiant, antitrombotic, protejează endoteliul vascular şi favorizează vasodilataţia
- hipoglicemiant
- diuretic
- termogen
- creşte nivelul serotoninei şi dopaminei, chelatează fierul din ţesuturile nervoase
Recomandat în:
- terapiile complementare antitumorale, afecţiuni cardiovasculare, dislipidemie, diabet zaharat tip II, retinopatie, edeme, obezitate
- bolile Alzheimer, Parkinson

 

Mod de administrare

 

Câte 1 capsulă/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Contraindicaţii

 

Fiecare capsulă conţine aproximativ 40mg cafeină. A se administra persoanelor sub 18 ani, celor care iau medicaţie alopată, în special pentru hipertensiune arterială sau afecţiuni cardiovasculare doar la recomandarea unui specialist.

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

64,03 RON
49,20 RON
34,58 RON
83,75 RON
14,63 RON
51,42 RON