SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Heart blend 100cps flacon solaray

Pret 49,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014930

Compoziţie /2 capsule


Păducel (Crataegus oxyacantha)(fruct);Talpa gâştii (Leonurus cardiac)(partea aeriană);Rozmarin (Rosmarinus officialis)(frunză);Ardei iute (Capsicum annuum)(fruct);Kelp (Laminaria spp.)(planta întreagă);Vindecea (Stachys officinalis)(partea aeriană);Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris)(partea aeriană) 880mg;Iod (din Kelp) 233mcg


Efecte


- protejează şi tonifică miocardul, reduce nivelul colesterolului şi riscul de tromboză
- îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
- îmbunătăţeşte somnul, memoria şi capacitatea de concentrare, creşte nivelul de oxigen celular
- antioxidant
- hemostatic
- mineralizant, antiedematos
Recomandat în:
- tahicardie, extrasistole, tulburări cardiace de origine nervoasă, angină pectorală, miocardită, hipertensiune arterială şi tensiune oscilantă, tulburări neurovegetative (spaime, atacuri de panică, anxietate, depresie, migrene, irascibilitate), ateroscleroză, congestie cerebrală, emotivitate excesivă, tulburări cauzate de modificarile hormonale care se produc la menopauză, edeme renale.


Mod de administrare


Câte 2 capsule de 2-3 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.


 


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,47 RON
16,89 RON
58,03 RON
73,82 RON
19,84 RON
18,15 RON