SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hennaplus colour boost red brown 200ml flacon hennaplus

Pret 69,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X018298

Hennaplus colour boost red brown 200ml


     Imbogateste si reimprospateaza parul natual sau vopsit cu o stralucire naturala si o culoare patrunzatoare de saten-roscat,destinat persoanelor care albesc
Colour Boost - Sampon de par - Red Brown-Henna Plus Olanda nu contine amoniac si peroxid, destinat persoanelor care albesc sau isi decoloreaza parul . 10-15 aplicari
 
Hennaplus Red Brown Boost imbogateste si reimprospateaza parul natual sau vopsit cu o stralucire naturala si o culoare patrunzatoare de saten-roscat .
 
Cateva ierburi botanice si ingrediente de ingrijire confera ingrijirea suprema si stralucire .
 
Rapid si usor de folosit ca sampon .Aplicati o data pe saptamana pe parul uscat cu prosopul si lasati sa actioneze 15-25 de minute apoi clatiti .
 
Mentine culoarea :
 
- intensifica si reimprospateaza culoarea
 
- camufleaza firele de par albe sau crescute
 
- efectul se mentine 1-4 spalari
 
- nu contine amoniac si nici peroxizi
 
- se recomanda a se utiliza impreuna cu orice vopsea permanenta sau temporara
 
Suficient pentru utilizarea pe o perioada de 3 luni
 
Colour Boost - Sampon de par - Red Brown-Henna Plus Olanda este recomandat pentru a fi aplicat pe parul colorat cu ( Hennaplus ) numerele : 4.56, 3.54 , toate nuantele de castaniu-roscat si toate nuantele de saten si castaniu cu tente roscate , roscat mahon sau blond roscat ( cifra de dupa punct = 6, 5 sau 4 ) sau o combinatie a acestora .
 
Nu utilizati pe parul decolorat .

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

21,51 RON
46,00 RON
69,44 RON
72,35 RON