SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hennaplus colour boost red brown 200ml flacon hennaplus

Pret 69,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X018298

Hennaplus colour boost red brown 200ml


     Imbogateste si reimprospateaza parul natual sau vopsit cu o stralucire naturala si o culoare patrunzatoare de saten-roscat,destinat persoanelor care albesc
Colour Boost - Sampon de par - Red Brown-Henna Plus Olanda nu contine amoniac si peroxid, destinat persoanelor care albesc sau isi decoloreaza parul . 10-15 aplicari
 
Hennaplus Red Brown Boost imbogateste si reimprospateaza parul natual sau vopsit cu o stralucire naturala si o culoare patrunzatoare de saten-roscat .
 
Cateva ierburi botanice si ingrediente de ingrijire confera ingrijirea suprema si stralucire .
 
Rapid si usor de folosit ca sampon .Aplicati o data pe saptamana pe parul uscat cu prosopul si lasati sa actioneze 15-25 de minute apoi clatiti .
 
Mentine culoarea :
 
- intensifica si reimprospateaza culoarea
 
- camufleaza firele de par albe sau crescute
 
- efectul se mentine 1-4 spalari
 
- nu contine amoniac si nici peroxizi
 
- se recomanda a se utiliza impreuna cu orice vopsea permanenta sau temporara
 
Suficient pentru utilizarea pe o perioada de 3 luni
 
Colour Boost - Sampon de par - Red Brown-Henna Plus Olanda este recomandat pentru a fi aplicat pe parul colorat cu ( Hennaplus ) numerele : 4.56, 3.54 , toate nuantele de castaniu-roscat si toate nuantele de saten si castaniu cu tente roscate , roscat mahon sau blond roscat ( cifra de dupa punct = 6, 5 sau 4 ) sau o combinatie a acestora .
 
Nu utilizati pe parul decolorat .

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

51,21 RON
21,51 RON
69,44 RON
46,00 RON