SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hennaplus long lasting colour copoper blond 8.4 cutie hennaplus

Pret 66,84 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X017284

Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus


Confera nuanta blond-roscat parului blond deschis pana la blond inchis . Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni,protejeaza structura firului de par in timpul colorarii

Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta blond-roscat parului blond deschis pan ala blond inchis . Intensitatea culorii cureaza pana la 3 luni .
 
Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .
 
Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .
 
Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .
 
Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda precautii : Contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.
 
Pachetul de Vopsea de par permanenta - 8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml
 Producator : Frenchtop Olanda
Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,99 RON
72,24 RON
72,24 RON
72,24 RON
15,12 RON
66,84 RON