SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Herbagen crema-balsam cu extract de melc cutie genmar

Pret 42,84 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X014477

Crema - balsam pentru ten uscat, ridat HERBAGEN cu Extract din Melc


Este destinată îngrijirii tenului uscat, iritat şi foarte ridat. Odată cu înaintarea în vârstă ridurile de pe faţă, mâini, decolteu, se adâncesc, pielea se descuamează şi  se pătează. Crema conţine alături de Poly-Helixan, extract din arborele  Sangre de drago (sânge de dragon), uleiuri vegetale de argan, avocado, jojoba şi alte substanţe de origine vegetală  cu efect sinergic antirid şi antiinflamator. Nu conţine uleiuri minerale (parafine) şi parabeni.
Conţine 90% materii prime extrase din substanţe naturale.
Extractul din arborele Sangre de drago este foarte bogat în proantocianidine (flavonoide) cu proprietăţi de-a dreptul miraculoase în  refacerea reţelei de collagen a pielii, cicatrizare, calmarea iritaţiilor şi o activitate puternic oxidativă  asupra radicalilor liberi.
Aplicată zilnic pe zonele afectate, redă tenului un aspect mai tânăr, strălucitor, contribuind la netezirea
, diminuarea ridurilor şi a petelor.
Pentru rezultate mai rapide se va asocia cu Serul Reparator cu extract din melc. Astfel, după aplicarea serului, se va folosi şi crema prin mişcări circulare ascendente până la absorbţia completă.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

78,00 RON
85,00 RON
10,88 RON
45,36 RON
44,50 RON
53,00 RON