SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hilcon potemax 60cps flacon zurich medical labs

Pret 199,19 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X010299

Hilcon potemax 60cps flacon zurich medical labs

 

SISTEM DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A FUNCŢIILOR SEXUALE MASCULINE APROBAT DE DOCTORI ŞI DE SPECIALIŞTI ÎN PLANTE

Încercaţi noua formulă PoteMax chiar astăzi! Produsul este fabricat într-o unitate aprobată de cGMP. Noua formulă este bazată pe ultimele noutăţi şi descoperiri din domeniu. Combinaţia din extracte pure şi de substanţe nutritive din această calibrare perfectă nu se poate găsi nicăieri altundeva pe piaţă.

Ingredientele din plante sunt puternice şi eficiente doar dacă sunt proaspete şi pure, precum şi dacă sunt prelucrate corepsunzător. Noi vă garantăm prospeţimea ingredientelor şi eficienţa lor.

Nu conţine materiale sintetice, coloranţi artificiali, sau produse hormonale.

   Ingredientele naturale din acest produs sunt următoarele:

Tribulus Terrestris Extract

Epimedium Sagittatum

Avena Sativa (Ovaz)

Eurycoma longfolia jack extract

Urtica Diotica

Xanthoparmelia Scabrosa

Cistanche fruit

Cnidium Monnieri

Citrat de zinc

Licopen extract din Lycopersicon Esculentum

Carnellia Sinensis (ceai verde)

Hordeum sativum (orz)

Clary Sage (Serlai)


Se recomandă utilizarea completă a produsului în termen de 2 luni de la desigilare.

A se păstra în loc uscat, ferit de căldură şi de lumina directă a soarelui.

Atenţie: Acest produs nu este medicament, nu este aliment şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat. Nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

 

Administrare

Pentru rezultate optime, PoteMax se administrează ca tratament timp de cel puţin 3 luni consecutive.

Modul de administrare:

Luaţi 2 capsule pe zi, una dimineaţa şi una seara, cu un pahar de apă plată. Administrați produsul pe stomacul gol. În cazul în care capsulele vă cauzează disconfort în stomac, luaţi-le după masă.

 

Atenţie: Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Citiţi cu atenţie prospectul! Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!

Condiţii de păstrare: feriţi de lumină directă şi de căldură.

Termen de garanţie: 2 ani de la data fabricaţiei. Consultați data expirării de pe cutie.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

240,79 RON
36,41 RON
65,73 RON
202,57 RON
202,57 RON
16,84 RON