SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hilcon prematrol 60cps buc zurich medical labs

Pret 240,79 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004297

Hilcon prematrol 60cps buc zurich medical labs


Prematrol tratament impotriva ejacularii precoce.

 

Nu lăsaţi ca problemele jenante cu ejacularea prematură să vă afecteze viaţa sexuală. Puneţi capăt acestuia ca să nu mai trebuiască să spuneţi niciodată „îmi pare rău”.

 

Prematrol foloseşte extracte concentrate de calitate superioară de passiflora, cistanche şi 5-HTP combinat cu aminoacide şi substanţe nutritive pentru a vă ajuta să:

 

Aveţi o erecţie tare şi durabilă în timpul actului sexual

 

Puteţi controla ejacularea şi nivelul excitării

 

Aveţi încredere în dvs. şi satisfacţie totală

 

Produsul Prematrol este un amestec sinergistic din plante medicinale, care ajută bărbaţii să-şi întârzie ejacularea, precum şi obţinerea satisfacţiei complete la ambii parteneri sexuali. Echilibrează în creier nivelul neurotrasmiterilor importante, totodată activează în organism ca antistresant, susţinând astfel activitatea sexuală de lungă durată şi plină de plăcere pentru amândoi.

 

Ingrediente Prematrol: passiflora, seminte griffonia simplicifolia, L-arginina, cistanche deserticola, ginseng, macese, cnidium monnier, vitamina B6, acid folic.

 

Pentru rezultate optime Prematrol se administrează ca un tratament timp de cel puţin 3 luni continuu.

 

Modul de administrare:

 

Luaţi 2x1 capsule pe zi, una dimineaţa şi una seara cu un pahar de apă fără acid carbonic. Luaţi capsulele pe nemâncate. În cazul în care capsulele cauzează disconfort în stomac, luaţi-le după masă.

 

Atenţie: Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Citiţi cu atenţie prospectul! Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

100,35 RON
88,29 RON
65,88 RON
49,46 RON
24,20 RON
221,90 RON