SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hilcon up ultra potenta 8cps flacon zurich medical labs

Pret 199,19 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X010281

Prospect UP Ultra Potenta


 


1 capsula = efect 4 zile si 4 nopti

Datorită ingredientelor sale, UP nu încarcă organismul, spre deosebire de alte preparate produse în laboratoare; nu conţine nicio substanţă sintetică, ingredientele sale sunt 100% naturale.
Deoarece vorbim despre substanţe naturale, administrarea acestui produs nu este percepută de către organism ca fiind un fel de "intervenţie". Este vorba despre stimulanţi naturali şi simpli, care se absorb fără niciun risc, având efecte benefice pentru organism. Nu uitaţi: UP nu este medicament! Vorbim despre un supliment nutritiv din ingrediente naturale.

Dacă vreţi să vă trataţi impotenţa funcţională, să vă rezolvaţi problemele sexuale, să aveţi o erecţie mai tare şi de lungă durată, să vă controlaţi ejaculaţia ca să aveţi o viaţă intimă mai bună cu partenera dvs, dacă vreţi să vă măriţi numărul spermatozoizilor în cazul unei procreaţii, aţi găsit soluţia: UP - Ultra Potenţa.

Recomandari:
1 capsulă UP înseamnă 4 zile şi 4 nopţi de Ultra Potență:

• vă ajută la erecţii de lungă durată de la care partenera dvs. va fi fascinată
• previne ejacularea prematură şi vă conferă o încredere în dvs. mai mare
• împiedică efectele senzaţiilor tari asupra penisului, prelungind astfel plăcerea sexuală şi orgasmul
• amplifică plăcerea sexuală, prin care orgasmele devin şi mai intense
• amplifică dorinţa sexuală, măreşte energia sexuală şi rezistenţa în pat, asigurându-vă orgasme multiple în timpul unui act sexual
• îmbunătăţeşte calitatea, mobilitatea spermei, oferind astfel o şansă mai mare pentru procreaţie

Mod de administrare:
Luați o capsulă cu minim 1 oră înainte de actul sexual cu un pahar de apă.
Cutia desigilata trebuie consumata in termen de 2 luni.

Dacă aveţi deja de mai mult timp probleme cu erecţia şi simţiţi, că vi s-a scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi preparatul ca o cură. Asta înseamnă luarea unei capsule regulat la a 3-4 zile . Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinând prin asta un efect de lungă durată.
Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dvs. să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă la nevoie (cu 1 oră înainte de actul sexual) poate să facă miracole.
Pastilele UP, folosite ca o cură, vă rezolvă problemele cu potenţa, scade timpul între actele sexuale. Este un mare ajutor în combaterea stresului şi al epuizării sistemului nervos, conferând astfel o imunitate mai mare atât mental cât şi fizic.

Forma de ambalare: Flacon 8 capsule

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

98,62 RON
152,93 RON
221,90 RON
75,17 RON
100,35 RON
65,88 RON