SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Himalaya cystone 60tb cutie himalaya drug company india

Pret 47,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X013730

Cystone


INDICATII:
- Urolitiaza - calculi calcici: oxalat si fosfat de calciu;                                  
               - calculi de acid uric;
- Cristalurie;
- Prevenirea recurentei postoperatorii a calculilor;
- Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare;
- Prevenirea infectiilor de tract urinar;
- Guta (datorita actiunii uricozurice);
- Sialolitiaza

ATENTIONARI SPECIALE
Cystone nu se recomanda in uropatia obstructiva, sau litiaza cu calculi peste 7 mm, hematurie masiva si insuficienta renala
       
FOLOSIREA IN TIMPUL SARCINII SI A  LACTATIEI          
- Desi, Cystone a fost administrat timp indelungat la femeile insarcinate sau in perioada de alaptare, fara a raporta reactii adverse, se recomanda administrarea produsului sub supravegherea medicului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

60,90 RON
18,44 RON
14,47 RON
37,14 RON
9,28 RON
9,07 RON