SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Himalaya evecare 30cps flacon himalaya drug company india

Pret 32,75 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020074

Himalaya evecare 30cps flacon himalaya drug company india

Evecare contine plante cu principii active care regleaza ciclul menstrual, fiind o sursa importanta de fitoestrogeni, calciu, fier si zinc din surse naturale.

Evecare combate sindromul premenstrual, dismenoreea, tulburarile menstruale si controleaza sangerarile uterine anormale.

Evecare amelioreaza  durerea prin actiune antispastica si antiinflamatoare si este util in infertilitate si dupa nastere prin corectarea dezechilibrului hormonal.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

10,00 RON
50,21 RON
10,00 RON
20,53 RON
42,25 RON
23,31 RON