SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Himalaya himplasia 60cps flacon himalaya drug company india

Pret 35,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014316

Himplasia


Se adreseaza atat componentei statice (reduce dimensiunile prostatei), cat Si  dinamice (relaxeaza musculatura neteda prostatica).
Reduce atat simptomele obstructive (ezitare, jet slab sau intermitent, senzatie de golire incompleta a vezicii, incontinenta), cat si pe cele  iritative (urinari frecvente, nicturie, urgenta in urinare)
            -reduce dimensiunile prostatei
            -reduce volumul urinar rezidual
            -amelioreaza fluxul urinar
            -reducerea scorului IPSS

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

51,78 RON
83,00 RON
117,75 RON
49,52 RON
182,58 RON
49,00 RON