SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Himalaya liv 52 100tb buc himalaya drug company india

Pret 35,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P3X004305

Liv.52
tablete si sirop


Indicatii:
    In prevenirea si tratamentul:
- hepatitelor acute si cronice
- steatozei hepatice
- inapetentei.
- dischineziei biliare cu hipotonie.
- afectiunilor determinate de radio si chimioterapie.
- Toxicitate indusa medicamentos.
- Adjuvant in convalescenta  diverselor boli.

Contine:
- Cichorium intybus (Cicoare): extractul din planta are actiune hepatoprotectoare. Are proprietatea de a inhiba degradarea oxidativa a ADN in tesuturi, prevenind astfel afectarea hepatica de catre radicalii liberi.
Capparis spinosa  (Himsra)
- stachydrina este unul din ingredientele active si are actiune antihepatotoxica, mentinind arhitectura normala a ficatului si nivelul de glicogen si proteine serice.
- Terminalia arjuna (Arjuna): Scoarta macinata este un diuretic eficient si totodata actioneaza ca tonic general in afectiunile hepatice; Arjungenin din Terminalia arjuna are efect antioxidant, reduce nivelul de colesterol si inhiba lipidele.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,60 RON
58,08 RON
58,03 RON
9,28 RON
41,84 RON
26,08 RON