SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Himalaya septilin 100tb buc himalaya drug company india

Pret 35,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004308

Himalaya septilin 100tb buc himalaya drug company india

1. Imbunatateste capacitatea organismului de aparare impotriva infectiilor, fiind util in infectii respiratorii acute, cronice sau recurente, in infectii ORL, singur sau in combinatie cu antibioticele.
2. Reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii atat la adulti cat si la copii si se recomanda preventiv sau de la primele simptome ale bolii.

Are efect antialergic in administrarea de lunga durata, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.

Himalaya Septilin ingrediente active:

Extracte:
1. Emblica officinalis – are proprietati imunomodulatoare, creste capacitatea de fagocitoza a leucocitelor, stimuleaza eliberarea lor in circulatie si are efecte antiinflamatorii.
2. Moringa peterygosperma – este eficienta ca antimicrobian cu spectru asupra bacteriilor gram-pozitive si gram-negative.
3. Glycyrrhiza glabra – are actiune antiinflamatoare si antioxidanta prin continutul crescut in flavonide. Contine glicirizina si asparagines cu efect expectorant.

Pulberi:
Balsamodendron mukul – are proprietati imunomodulatoare, creste numarul de leucocite din circulatie si are efect antiinflamator.

Indicatii

Pentru cresterea capacitatii organismului de aparare, adjuvant in afectiuni alergice.

Mod utilizare

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

75,72 RON
259,20 RON
57,72 RON
20,83 RON
22,76 RON
42,56 RON