SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal catinofort 60cps buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,61 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011351

Hofigal catinofort 60cps buc s.c hofigal import export sa

Recomandari:
Asigurarea unui aport nutritiv bogat in substante bioactive recomandat pentru echilibrarea dietei in afectiuni hepatice; hipercolesterolemie; hiperlipemie, afectiuni functionale ale sistemului nervos central; afectiuni cardio-vasculare; osteoporoza; suprasolicitari intelectuale si fizice; oboseala cronica; insomnii; obezitate, preventiv pentru munca in conditii toxice, cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta dupa acestea..
 
Actiune:
Supliment alimentar cu proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale, de protectie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotica, antioxidanta, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit, antianemica.
 
Mod de administrare:

Adulti: 3 - 6 capsule pe zi, dupa mese; in cure de 1-3 luni de 2 - 4 ori pe an.

In functie de reactivitatea organismului doza si durata de administrare pot fi modificate de catre medic.

Copii:  5 -12 ani: 2 - 3 capsule pe zi, dupa mese. Doza si ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.
 
Contraindicatii:

Persoane cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului; copii pana la varsta de 5 ani.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare.
 
Mod de prezentare:

Flacon cu 60 capsule

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

120,02 RON
17,64 RON
73,98 RON
56,15 RON
68,87 RON
22,76 RON