SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal coenzima q10 ulei catina forte 40cps moi cutie s.c hofigal import export sa

Pret 49,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X017568

Hofigal coenzima q10 ulei catina forte 40cps moi cutie s.c hofigal import export sa

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
 
Compoziție: 60 mg coenzimă Q10, 540 mg ulei de cătină şi excipienţi (gelatină, glicerină, apă purificată) până la 790 mg.
 
Despre produs: Este un produs natural ce asigură un aport adecvat de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru corectarea deficienţelor ce apar la nivelul tuturor organelor corpului uman. Are proprietăţi antioxidante, tonifiante, vitaminizante și un puternic efect energizant la nivelul tuturor celulelor; stimulează activitatea cardiacă, având acţiune benefică asupra inimii şi a vaselor sanguine; reglează contractilitatea miocardului şi a muşchilor striaţi; îmbunătăţeşte semnificativ funcţionarea sistemului imunitar prin stimularea organelor implicate în funcţia imunitară; susţine încetinirea procesului de îmbătrânire precoce; contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, tonifică pereţii vaselor capilare; influenţează pozitiv metabolismul general, nivelul glicemiei şi a colesterolului din sânge; este benefic în menţinerea normală a greutăţii corporale; contribuie la menţinerea echilibrului hormonal.
 
Mod de administrare: Copii 5 – 12 ani: câte 1 capsulă de COENZIMĂ Q10 ÎN ULEI DE CĂTINĂ de 3 ori pe zi, de preferat în cure de minimum 40 de zile de 3 – 4 ori pe an. 

Adulţi: funcţie de concentraţia de coenzimă Q10 din fiecare produs se recomandă câte 60 – 120 mg de coenzimă Q10 de 2 ori pe zi, de preferat în cure de minimum 40 de zile, de 3 – 4 ori pe an sau permanent.
 
Forma de prezentare: cutie conţinând 30 capsule moi (3 blistere, 10 capsule/blister) de concentraţie 60 mg coenzimă Q10/capsulă.
 
Produsul NU conţine lactoză!

 
 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

64,03 RON
34,58 RON
36,51 RON
35,24 RON
47,88 RON
84,63 RON