SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal fitodiab 60tb cutie s.c hofigal import export sa

Pret 10,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016189

 

Hofigal fitodiab 60tb cutie s.c hofigal import export sa

Recomandari Fitodiab Hofigal : diabet zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal. Prin actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulinoterapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii. In aceste cazuri insa, insulinoterapia nu va fi intrerupta.

Contraindicatii Fitodiab Hofigal : produsul nu va fi folosit ca unic tratament in cazurile de diabet zaharat de tip I (insulino-dependent).

Precautii Fitodiab Hofigal : Utilizarea produsului in asociere cu medicatia antidiabetica conventionala impune un control medical si de laborator periodic.

Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritatii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra in timpul mesei.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

 Administrare Fitodiab Hofigal :

Dependent de tipul bolii si de nivelul glicemiei, doza utilizata variaza intre 2-6 comprimate/zi si anume:

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masa principala;

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, cate una la fiecare din cele trei mese principale si una la gustarea de la ora 11;- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, cate una la cele trei mese principale si la cele trei gustari

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

52,16 RON
11,97 RON
18,59 RON
31,77 RON
58,03 RON
14,47 RON