SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004326

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Indicatii. Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea sistemului imunitar (adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice); diferite forme de avitaminoze; anemii; fragilitate capilara; anorexie; creste rezistenta organismului in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli febrile; efect de protectie a celulei hepatice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice; tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si a fibrelor elastice si fixeaza calciul in oase).

De asemenea, este indicat in tratamentul de prevenire si sustinere in:

- afectiuni cardio-vasculare;

- flebite;

- varice;

- artroze;

- inflamatii;

- alergii;

- alte afectiuni in care apare fragilitate capilara;

- de asemenea este un antioxidant de exceptie, recomandat in tratamentele pentru refacerea sistemului imunitar, cresterea rezistentei organismului la efort fizic si intelectual, tonifierea organismului.

Mod de administrare. Copii peste 3 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. Comprimatele se sug.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

33,80 RON
17,08 RON
53,86 RON
54,55 RON
15,79 RON
53,86 RON