SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004326

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Indicatii. Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea sistemului imunitar (adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice); diferite forme de avitaminoze; anemii; fragilitate capilara; anorexie; creste rezistenta organismului in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli febrile; efect de protectie a celulei hepatice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice; tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si a fibrelor elastice si fixeaza calciul in oase).

De asemenea, este indicat in tratamentul de prevenire si sustinere in:

- afectiuni cardio-vasculare;

- flebite;

- varice;

- artroze;

- inflamatii;

- alergii;

- alte afectiuni in care apare fragilitate capilara;

- de asemenea este un antioxidant de exceptie, recomandat in tratamentele pentru refacerea sistemului imunitar, cresterea rezistentei organismului la efort fizic si intelectual, tonifierea organismului.

Mod de administrare. Copii peste 3 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. Comprimatele se sug.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

59,53 RON
26,84 RON
53,86 RON
27,65 RON
73,20 RON
25,00 RON