SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004326

Hofigal flavovit c 200mg 40tb buc s.c hofigal import export sa

Indicatii. Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea sistemului imunitar (adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice); diferite forme de avitaminoze; anemii; fragilitate capilara; anorexie; creste rezistenta organismului in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli febrile; efect de protectie a celulei hepatice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice; tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si a fibrelor elastice si fixeaza calciul in oase).

De asemenea, este indicat in tratamentul de prevenire si sustinere in:

- afectiuni cardio-vasculare;

- flebite;

- varice;

- artroze;

- inflamatii;

- alergii;

- alte afectiuni in care apare fragilitate capilara;

- de asemenea este un antioxidant de exceptie, recomandat in tratamentele pentru refacerea sistemului imunitar, cresterea rezistentei organismului la efort fizic si intelectual, tonifierea organismului.

Mod de administrare. Copii peste 3 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. Comprimatele se sug.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

14,87 RON
32,75 RON
53,00 RON
72,11 RON
58,29 RON
33,80 RON