SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri arin negru 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 14,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002441

Hofigal gm muguri arin negru 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de arin negru (Alnus glutinosa). Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are o acțiune tonifiantă, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral şi coronarian (determină ameliorarea circulaţiei la nivel cerebral şi miocardic), antiinflamatorie, antitrombotică. Poate fi utilizat cu efecte benefice ca remediu pentru ameliorarea circulaţiei cerebrale şi miocardice, asociat  tratamentului complex din insuficienţa vasculară arterială şi venoasă  (insuficienţa coronariană, coronarite, arterite obstructive şi tromboflebite); în sechele după infarct miocardic; în sechele ale hemoragiilor cerebrale cu şi fără ramolisment cerebral; în angioscleroză cerebrală la bătrâni; în scleroză cerebrală; în vasculopatie diabetică; în cefalee vasomotorie; în tulburări circulatorii cerebrale şi de memorie. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca adjuvant în tratamentul proceselor inflamatorii cu tendinţă la cronicizare (rino-sinuzite, otite, bronşite, peritonite, colecistite, cistopielite, gastrite, osteomielite); alergii de diferite cauze (alimente, conservanţi, aditivi alimentari, medicamente, plante).

Mod de administrare:
1 monodoză de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale.
În crizele de cefalee câte 1 monodoză de 1,5 ml diluată în puţină apă, la 4 - 6 ore. 
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (în cefalee vasomotorie, hemicranie cu coacăzul negru şi măceşul; în urticarie acută şi cronică de diferite cauze cu coacăzul negru şi porumbarul; în stomatită aftoasă, gingivite cu afinul).
La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.
"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

13,75 RON
18,15 RON
19,79 RON
15,96 RON
19,84 RON
20,81 RON