SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri artar 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002442

Hofigal gm muguri artar 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de arţar de câmpie - Acer campestre. Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are acţiune antiinflamatorie asupra colecistului, coleretic-colagogă, ajută la reducerea precipitării sărurilor biliare evitând formarea de calculi, hipocolesterolemiantă, uşoară acţiune hipoglicemiantă şi anticoagulantă. Este indicat în litiază biliară, dischinezie biliară, colestază, dislipidemie-hipercolesterolemie, adjuvant în diabetul de tip II, ateroscleroză, drenor al substanţelor toxice rezultate din catabolism.

Mod de administrare:
1 monodoză de 1,5 ml o dată pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de masă.
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult  în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
Nu se administrează mai mult de 40 de zile pe un ciclu de tratament.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (în litiază biliară cu frasinul; în dischinezie biliară cu rozmarinul; în diabet de tip II cu dudul negru). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.
 
"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

18,59 RON
9,89 RON
16,89 RON
19,82 RON
18,59 RON
18,61 RON