SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri carpen alb 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 14,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002444

Hofigal gm muguri carpen alb 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză conţine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic  diluat 1:10 din muguri proaspeţi de carpen alb (Carpinus betulus). Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are acţiune antihemoragică (creşte producţia de trombocite atât cantitativ cât şi calitativ, scade timpul parţial de tromboplastină-TTP), imunostimulatorie, antiinflamatorie, anticatarală, efect sedativ al tusei, cicatrizantă şi antispastică la nivelul mucoaselor respiratorii şi digestive, hipocolesterolemiantă, stimulează producerea de albumine serice, reduce sindromul hiper-gamaglobulinemic şi hiper - alfa 1 şi - alfa 2. Este un remediu important în trombocitopenia iatrogenă post-medicamentoasă, autoimună şi trombocitopenia din hipersplenism şi adjuvant în tratamentul trombocitopeniei din mielomul multiplu, plasmocitoame, limfoame; rinofaringite recidivante, sinuzite cronice, traheite, bronşite acute sau cronice, tuse spastică; insuficienţă hepatică cu hipergamaglobulinemie şi trombocitopenie, hiperlipoproteinemii primare şi secundare; colon iritabil, colită, enterocolită.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în  puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale.
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în  gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (în trombocitopenie de diferite etiologii cu sângerul; în rinofaringite recidivante ale adultului cu mesteacănul pufos; în sinuzite cronice cu arinul negru; în bronşite cronice cu fagul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând câte 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

20,53 RON
22,76 RON
15,96 RON
20,53 RON
22,38 RON