SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri carpen alb 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 14,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002444

Hofigal gm muguri carpen alb 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză conţine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic  diluat 1:10 din muguri proaspeţi de carpen alb (Carpinus betulus). Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are acţiune antihemoragică (creşte producţia de trombocite atât cantitativ cât şi calitativ, scade timpul parţial de tromboplastină-TTP), imunostimulatorie, antiinflamatorie, anticatarală, efect sedativ al tusei, cicatrizantă şi antispastică la nivelul mucoaselor respiratorii şi digestive, hipocolesterolemiantă, stimulează producerea de albumine serice, reduce sindromul hiper-gamaglobulinemic şi hiper - alfa 1 şi - alfa 2. Este un remediu important în trombocitopenia iatrogenă post-medicamentoasă, autoimună şi trombocitopenia din hipersplenism şi adjuvant în tratamentul trombocitopeniei din mielomul multiplu, plasmocitoame, limfoame; rinofaringite recidivante, sinuzite cronice, traheite, bronşite acute sau cronice, tuse spastică; insuficienţă hepatică cu hipergamaglobulinemie şi trombocitopenie, hiperlipoproteinemii primare şi secundare; colon iritabil, colită, enterocolită.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în  puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale.
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în  gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (în trombocitopenie de diferite etiologii cu sângerul; în rinofaringite recidivante ale adultului cu mesteacănul pufos; în sinuzite cronice cu arinul negru; în bronşite cronice cu fagul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând câte 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,53 RON
22,76 RON
22,38 RON
20,53 RON
14,47 RON
19,82 RON