SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri mesteacan pufos 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 15,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002451

Hofigal gm muguri mesteacan pufos 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Recomandat pentru: tonic si stimulent general in stari de astenie psiho-fizica si epuizare, tulburari dismetabolice, carente minerale, rahitism, tulburari de crestere, osteoporoza, gonartroza, coxartroza, parodontopatii, anorexie la copii si adulti, tromboflebite.

Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum
.

Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).

  Actiune terapeutica: imunostimulatoare (activeaza sistemul reticulo-endotelial si activitatea limfocitara), drenor al tesuturilor infiltrate cu exces de reziduri metabolice, stimuleaza functia de detoxifiere hepatica, antitrombofilica, tonica generala, stimuleaza remineralizarea si osteogeneza, normalizeaza valorile ureei, acidului uric si colesterolului.

  Mod de administrare: 1 doza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi,
diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice, in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

19,06 RON
22,76 RON
20,81 RON
9,42 RON
14,47 RON
22,38 RON