SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri pin 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 14,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X002453

Hofigal gm muguri pin 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Prezentare
- Forma de prezentare:cutie din carton continand cate 30 bucati doze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic si recomandari de utilizare.

Principii active
•  O doza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de pin.

Indicatii

- In coxartroze, gonartroze, artroze vertebrale, reumatism cronic degenerativ, osteoporoza (post menopauza si senila), fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor.

- Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum.
- Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).

Actiuni

• Antiinflamatorie asupra tuturor cartilagiilor articulareremineralizanta si regeneratoare a tesutului osos.
• Actiunea se extinde atat asupra metabolismului protidic (prin corectarea hipo- alfa 2, beta si gamma-globulinemiei si corectarea nivelului albuminelor) cat si asupra metabolismului lipidelor si lipoproteinelor (prin diminuarea nivelului colesterolului total si a -lipoproteinelor).

Conditii de pastrare
- La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original.
- A nu se lasa la indemina copiilor.

Administrare

- 1 doza de 1,5 ml pe zi, diluata in putina apa, inainte de masa. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
- Se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolic, in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

85,19 RON
Pret: 66,00 RON   Pret 33,00 RON
65,60 RON
19,98 RON
40,00 RON
52,32 RON