SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm muguri salcie 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I11X003445

Hofigal gm muguri salcie 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Producator:S.C. HOFIGAL EXPORT a€" IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viatasanatos.

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de salcie.

Despre produs: Are actiune sedativa, reglatoare neurovegetativa, anafrodisiaca, stimulatoare a hematopoiezei. Este benefic in insomnii, anxietate, distonii neurovegetative, isterie, nimfomanie, priapism, anemie.

Mod de administrare:
1 monodoza de 1,5 ml de 1-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

50,00 RON
10,00 RON
42,92 RON