SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal gm scoarta salcie 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Pret 13,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X002456

Hofigal gm scoarta salcie 30monodz buc s.c hofigal import export sa

Actiune: antiinflamatorie in special a aparatului musculo-scheletal, antipiretica, antialgica.
Recomandari: artrite acute, poliartrita reumatoida si reumatism articular acut, artroze ale micilor articulatii, artralgii, aligii din artroze, sindrom gripal de febra, transpiratii nocturne.
Precautii: in sarcina si pe parcursul perioadei de alaptare (la recomandarea medicului).
Mod de administrare: o monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, seara, inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva minute in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Continut: 30 monodoze a cate 1,5 ml.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,47 RON
23,31 RON
104,88 RON
85,19 RON
26,35 RON
26,92 RON