SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal monofemina 2 12monodz

Pret 10,72 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X006338

Hofigal monofemina 2 12monodz

Compoziție: Produsul conține ulei de cătină, biomasă spirulină extracte de mușețel și gălbenele.

Acţiune: normalizează metabolismul mucoasei vaginale, activează epitelizarea, antiseptică asupra florei microbiene în cazurile de leucoree, cervicite, vaginite; cicatrizntă.

Recomandări: igiena intimă a regiunii vulvo-vaginale pentru combaterea disconfortului local (prurit, senzații de usturime, arsuri, etc.) și după contactul sexual.

Mod de administrare: intravaginal, 1 monodoză pe zi (seara), cu repaus ulterior.

Forma de prezentare: cutie pliantă din carton conținând 12 monodoze a câte 3 ml (2 blistere; 6 monodoze/blister).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

16,42 RON
9,28 RON
6,89 RON
48,62 RON
13,77 RON
13,07 RON