SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal ulei catina 100ml buc s.c hofigal import export sa

Pret 87,11 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X011391

Hofigal ulei catina 100ml buc s.c hofigal import export sa

Un produs cu numeroase beneficii asupra organismului, atat la nivel intern, cat si la nivel extern, singurul produs natural recunoscut pentru activitatea de protectie impotriva radiatiilor solare sau de alta natura.

Incetineste procesele de imbatranire si prevene aparitiei cancerului, este un tonic general in situatii de stres, imunomodulator, are activitate deosebita in hepatite cronice, afectiuni uro-genitale, afectiuni neurologice si psihice si un rol exceptional in stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare (hemeralopie, prezbitism, keratomalacie, miopie, astigmatism, hipermetropie, glaucom, cataracta) prin continutul mare in caroten.

Este un adjuvant in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice (psoriazis, LED forme cutanate), afectiuni ORL cu componenta atrofica si inflamatorie, afectiuni cardio-vasculare fiind un bun protector coronarian, afectiuni ale aparatului digestiv.
La nivele extern, este eficient in tratamentul local al eczemelor, arsurilor termice si chimice, degeraturilor, alergodermiilor, psoriazisului, ranilor cu vindecare lenta.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

57,25 RON
49,90 RON
4,67 RON
47,01 RON
6,89 RON
15,96 RON