SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hofigal ulei catina 50ml buc s.c hofigal import export sa

Pret 47,88 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X011393

Hofigal ulei catina 50ml buc s.c hofigal import export sa

 Un produs cu numeroase beneficii asupra organismului, atat la nivel intern, cat si la nivel extern, singurul produs natural recunoscut pentru activitatea de protectie impotriva radiatiilor solare sau de alta natura.

Incetineste procesele de imbatranire si prevene aparitiei cancerului, este un tonic general in situatii de stres, imunomodulator, are activitate deosebita in hepatite cronice, afectiuni uro-genitale, afectiuni neurologice si psihice si un rol exceptional in stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare (hemeralopie, prezbitism, keratomalacie, miopie, astigmatism, hipermetropie, glaucom, cataracta) prin continutul mare in caroten.

Este un adjuvant in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice (psoriazis, LED forme cutanate), afectiuni ORL cu componenta atrofica si inflamatorie, afectiuni cardio-vasculare fiind un bun protector coronarian, afectiuni ale aparatului digestiv.
La nivele extern, este eficient in tratamentul local al eczemelor, arsurilor termice si chimice, degeraturilor, alergodermiilor, psoriazisului, ranilor cu vindecare lenta.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

98,59 RON
20,00 RON
26,55 RON
55,59 RON
83,75 RON
84,63 RON