SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hypericum hyper stevia indulcitor lichid 50ml buc sc hypericum impex srl

Pret 14,79 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X011410

Hypericum hyper stevia indulcitor lichid 50ml


Compozitie
- extract natural din planta Stevia rebaudiana, glicerina farmaceutica;


Proprietati
- hipoglicemiant prin stimularea secreţiei de insulină, acţionând direct pe insulele Langerhans din pancreas dar şi o acţiune de scădere a zahărului din sânge, explicată ştiinţific printr-o mai bună respiraţie celulară la nivelul mitocondriilor şi prin inhibiţia glucogenezei; - pentru scăderea în greutate- prin puterea noncalorică şi prin scăderea poftei de mâncare acţionând atât asupra centrului foamei şi saţietăţii din hipotalamus cât şi asupra terminaţiilor nervoase din stomac şi reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminuează dorinţa de a fuma şi de a consuma alcool;


Mod de utilizare
INTERN: sub formă de picături în ceai, cafea, alte lichide sau în produse de cofetărie şi patiserie, după gust. Nu are contraindicaţii.


Recomandari
Hyper Stevia rebaudiana se recomandă tuturor persoanelor care doresc să înlocuiască zahărul rafinat, zaharină, alţi îndulcitori existenţi pe piaţă cu un îndulcitor natural. Se recomandă în mod special persoanelor cu hiperglicemie şi celor bolnave de diabet întrucât este un îndulcitor noncaloric. Acest îndulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie să folosească îndulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant în tratamentul enterocolitelor de fermentaţie şi colon iritabil.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate