SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hypericum hyper tum 60cps buc sc hypericum impex srl

Pret 22,76 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X005564

Hypericum hyper tum 60cps buc sc hypericum impex srl

Compozitie: 

 - extract natural din: Busuioc- de- camp-Prunella vulgaris, Iarba-mare-Inula helenium, Coada-soricelului-Achillea millefolium,Trei-frati-patati-Viola tricolor, Ginkgo biloba, Priboi-Geranium macrorrhizum, Napraznic-Geranium robertianum , Cimbrisor-Thymus serpyllum, Menta-Mentha piperita, Nuc-Juglans regia, Talpa -gastei-Leonurus cardiaca, Sanziana-Galium verum, Busuiocul- cerbilor-Mentha pulegium, Orz-Hordeum vulgare si Laminaria japonica.   
 

 Proprietati :
 
 - stimuleaza imunitatea organismului, ajutandu-l sa faca fata solicitarilor fizice Si psihice la care este supus pe parcursul terapiei bolilor tumorale, depurativa, antioxidanta.   
 
 Mod de folosire :

 
 Pentru adulti, doza zilnica recomandata este de 6 capsule pe zi, cate 2 inainte de mancare sau intre mesele principale. Cura dureaza 2 luni, pauza de 2 saptamani Si cura se poate relua.
O cutie contine 60 capsule a cate 350 mg.
 

 Recomandari :
 
 Produsul este un adjuvant in tratamentul preventiv Si curativ al bolilor tumorale prin stimularea imunitatii organismului. Inhiba diviziunea celulelor tumorale prin stimularea unor enzime specifice. Stimuleaza procesul de fagocitoza a celulelor tumorale. Depureaza organismul de reziduurile care raman in urma administrarii citostaticelor Si in acelaSi timp potenteaza efectele medicamentelor de sinteza.
Recomandam un regim alimentar bogat in fructe, legume Si seminte, evitarea poluarii Si a stresului.
 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

57,72 RON
19,98 RON
53,20 RON
120,02 RON
39,83 RON
170,16 RON