SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hypericum matrxsan fier organic 60cps flacon sc hypericum impex srl

Pret 32,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020158

Hypericum matrxsan fier organic 60cps flacon sc hypericum impex srl

Compozitie: 

 Extract integral, 100 % natural din : Urzica (Urtica dioica ), Coacaz-negru (Ribes nigrum), extract din ficat, Vitacan (vitamina C naturala obtinuta din extract de Maces - Rosa canina), Vitovo (extract din ou integral), Drojdie invertaza, maltodextrina.  
 
 Proprietati :
 
 - antianemic, corector al rezervelor de fier, stimulator al sintezei hemoglobinei Si al transportului de oxigen, imunostimulator;
- prin continutul bogat in fier organic, produsul nu irita stomacul;  
 

Mod de folosire :
 
 Pentru adulti, doza recomandata este de 3 capsule pe zi, pentru copii de la 6 ani in sus doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi, pentru femei insarcinate, in perioadele postpartum Si alaptare se administreaza 2 capsule pe zi, inainte de mesele principale sau intre mese, in cure de 30 de zile, cu pauze de 10 zile Si curele se pot relua cat timp este nevoie.    

Recomandari :

 

 

 În anemie carentila de fier, atat la copii cat Si la adulti; in sindrom de malabsorbtie a fierului la nivel intestinal; in regim alimentar deficitar, datorita aportului scazut al surselor alimentare de fier, la adolescenti cu salturi de creStere Si cu diete deficitare; in stari de oboseala cronica, confuzie, depresie, iritabilitate, pentru imbunatatirea functiilor cerebrale; la femei cu menstruatii abundente sau insarcinate; pentru creSterea capacitatii de aparare a organismului fata de agentii patogeni care provoaca raceli Si infectii; pentru creSterea poftei de mancare. 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

134,38 RON
12,32 RON
31,17 RON
15,65 RON
22,60 RON
5,75 RON