SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hypericum matrxsan fier organic 60cps flacon sc hypericum impex srl

Pret 32,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020158

Hypericum matrxsan fier organic 60cps flacon sc hypericum impex srl

Compozitie: 

 Extract integral, 100 % natural din : Urzica (Urtica dioica ), Coacaz-negru (Ribes nigrum), extract din ficat, Vitacan (vitamina C naturala obtinuta din extract de Maces - Rosa canina), Vitovo (extract din ou integral), Drojdie invertaza, maltodextrina.  
 
 Proprietati :
 
 - antianemic, corector al rezervelor de fier, stimulator al sintezei hemoglobinei Si al transportului de oxigen, imunostimulator;
- prin continutul bogat in fier organic, produsul nu irita stomacul;  
 

Mod de folosire :
 
 Pentru adulti, doza recomandata este de 3 capsule pe zi, pentru copii de la 6 ani in sus doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi, pentru femei insarcinate, in perioadele postpartum Si alaptare se administreaza 2 capsule pe zi, inainte de mesele principale sau intre mese, in cure de 30 de zile, cu pauze de 10 zile Si curele se pot relua cat timp este nevoie.    

Recomandari :

 

 

 În anemie carentila de fier, atat la copii cat Si la adulti; in sindrom de malabsorbtie a fierului la nivel intestinal; in regim alimentar deficitar, datorita aportului scazut al surselor alimentare de fier, la adolescenti cu salturi de creStere Si cu diete deficitare; in stari de oboseala cronica, confuzie, depresie, iritabilitate, pentru imbunatatirea functiilor cerebrale; la femei cu menstruatii abundente sau insarcinate; pentru creSterea capacitatii de aparare a organismului fata de agentii patogeni care provoaca raceli Si infectii; pentru creSterea poftei de mancare. 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

33,00 RON
4,35 RON
41,09 RON
2,99 RON
45,78 RON
49,00 RON