SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Hypericum matrxsan iod organic 60 cps flacon sc hypericum impex srl

Pret 26,55 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016336

Hypericum matrxsan iod organic 60 cps flacon


Compozitie:
Extract 100 % natural din: ou integral (Vitovo), extract de Laminaria japonica, maltodextrina.  
 
  Proprietati :
 
 - corector al necesarului de iod în organism, reglator al sintezei hormonilor tiroidieni, antioxidant, detoxifiant, stimulent al arderilor substanţelor lipidice şi glucidice pentru producerea de energie necesară funcţionării optime a organismului.  
 
  Mod de folosire: 
 
 Pentru adulţi, doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi; pentru copii de peste 6 ani şi femei însărcinate, doza recomandată este de 1-3 capsule pe zi. Se administrează în cure de 4 săptămâni, pauză de 20 zile şi cura se poate repeta.
Contraindicaţii: hipertiroidism
 
 Recomandari :
 
 În prevenirea apariţiei deficitului de iod din organism.
Adjuvant în: disfuncţii tiroidiene la adulţi (hipotiroidie, hipertrofia glandei tiroide -guşă endemică), hipotiroidia juvenilă cu tulburări de creştere (cu afectarea capacităţii de mişcare, a vorbirii şi a auzului, dezvoltare fizică şi mentală deficitară), tulburări metabolice ale biosintezei hormonilor tiroidieni, tulburări de fertilitate; pentru scăderea în greutate a persoanelor supraponderale; pentru îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale (gândirea, memoria, atenţia, coordonarea); femeilor însărcinate, mai ales în primul trimestru de sarcină şi celor care alăptează; pentru eliminarea metalelor grele toxice (mercur, plumb, cadmiu, stronţiu) ingerate odată cu alimentele şi cu apa sau inhalate din aerul poluat.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

36,51 RON
34,58 RON
16,63 RON
64,03 RON
84,63 RON
98,59 RON