SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Institut apicol apireven unguent 30g buc institutul apicol

Pret 27,14 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X011458

Institut apicol apireven unguent 30g buc institutul apicol

Compozitie: Extract de propolis, ceară de albine, lanolină, ulei de parafină, cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax.
 

Recomandări: Produsul este o cremă de masaj cu un bogat conţinut în substanţe naturale menite să menţină starea de conform a muşchilor şi articulaţiilor precum şi să asigure relaxarea musculară.
 

Caracteristici: Principiul activ din produs este furnizat printr-o combinaţie echilibrată a unor compuşi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu acţiune antioxidantă, antiseptică şi cicatrizante cu extracte naturale de capsici şi de venin de albine care activează circulaţia sanguină periferică oferind astfel o stare de confort şi relaxare.
 

Aplicaţii şi utilizare: Crema se aplică în cantităţi mici pe suprafeţele de masat. Masajul se face uşor, fără aplicarea de presiune pe ţesuturi. Pentru un efect mai îndelungat, zona masată trebuie acoperită cu un material din fibre naturale, de preferinţă lână. Excesul de cremă nu trebuie obligatoriu îndepărtat.
 

Precauţie: Crema nu trebuie aplicată în zona din jurul ochilor, gurii sau pe răni deschise, escare sau alte zone dechise.
 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

19,98 RON
40,00 RON
19,98 RON
85,19 RON
65,60 RON
53,89 RON